Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

8 Березня — Святкова вечеря? Поради чоловікам!

8 Березня — Святкова вечеря. Курка з рисом

Ось і прийшла довгоочікувана весна, а разом з нею свято наших жінок – 8 Березня. День, коли всі чоловіки стають уважними, чуйними і кохаючими. Чоловіки стрімко пересуваються з магазину в магазин, у пошуках подарунка для своїх жінок. І ось подарунок куплений! Ура! Ура! Ура! Тепер залишився останній штрих, квіти!

І ось, з покупками в руках, тортом в зубах, і квітами під пахвою, поспішає сильна стать додому, щоб встигнути приготувати святкову вечерю. 8 березня готує лише чоловік! Гарна традиція, але і як її втілити? Чоловіки щосили опановують «жіночими» спеціальностями, в тому числі й умінням прибирати, прасувати і готувати. Але не всі! І ця стаття ось для таких, у кого ще живе дух «справжніх» чоловіків, тобто тих, хто ніколи не брав в руки віник і праску, а вже тим більше, каструлю і сковорідку. Тому готовим сюрприз нашим жінкам, но при цьому будьте уважні і не спаліть кухню. Тим більше що треба ж і футбол подивитися!

Отже, подарунки куплені, квіти у вазі, прибирання зроблено. І нам залишається найскладніше – приготувати вечерю, бажано щоб її можна було їсти, а не відразу відправляти в сміттєве відро і чекати, що наші жінки врятують свято, швиденько зварганив що-небудь смачненьке з тих продуктів, що ми не встигли зіпсувати. Значить, у нас два шляхи, легкий – замовити вечерю в найближчому ресторані і важкий – приготувати самим. Як справжні чоловіки, ми не шукаємо легких шляхів, адже труднощі загартовують характер! Вирішено. Готуємо самі!

Для того, щоб з першого разу все вийшло, виберемо нескладні страви, в сукупності які прикрасять нам святковий стіл.

8 березня святковий салат

І так почнемо. Салат, ну який стіл без салату? Тут все просто: огірок, помідор, болгарський перець, зелень і сіль (щіпка, а не вся пачка). Далі складніше, гаряче блюдо. Суп на святковий стіл, звичайно, можна поставити, але це як-то не прийнято зараз, та і приготувати його не так просто, а ми ж пам'ятаємо про футбол? Значить, або м'ясо, або риба з гарніром. Найкраще м'ясо для цих цілей — курка! Чому? Тому що її дуже складно зіпсувати!

Беремо курку, натираємо часником, розрізав навпіл, і сіллю. Кладемо в сковороду без пластмасових і дерев'яних ручок, заздалегідь наливши туди соняшникової олії (1-2 столові ложки), і ставимо в розігріту духовку. Це зробити зовсім просто, на плиті є спеціальний вимикач, який регулює включення і вимкнення духового шафи, ми ж чоловіки і з технікою як-небудь розберемося! Температура повинна бути 180 градусів. Отже, курка запікатися повинна не менше 30 хвилин, до того як ми перевіримо готовність, а наразі займемося гарніром (для тих, хто не знає — це те, що подається разом з м'ясом, звична картопля, рис або макарони).

До курки дуже добре рис, його ми і будемо готувати. Не бійтеся, це не так складно, тим більше, що виробники подбали про нас. У магазині продають рис в пакетиках. Все, що нам треба зробити, це поставити каструлю з водою на плиту (не забувши останню включити), закип'ятити і опустити пакетики у воду. Варити 10 хвилин. Поки ми читали інструкцію на коробці з рисом, шукали каструлю і розбиралися з тим, куди наливати воду, наша курка вже стала видавати приємні (я сподіваюся) запахи. Якщо запах схожий на той, що ви відчували, намагаючись загасити вогнище на пікніку, то ви дуже довго читали інструкцію з варіння рису. Запах повинен бути приємним, схожим на той, що ви відчували, коли схоже блюдо готувала ваша дружина. Дивимося, що у нас вийшло. Курка стала із золотистою скоринкою, а при проколюванні вилкою з неї виділяється прозорий сік. Всі ваші труди не пропали дарма, курка готова. Викладаємо її на красивий піднос. Навколо розкладаємо приготовлений рис. Друге готово! Ура! Ура! Ура!

8 березня  святковий тортНу, яке 8 березня без святкового торта. Отже, щоб довго не паритися, скористаємося рецептом швидкого приготування і спичемо сирний торт. Приготуємо його для нашого святкового столу.

Продукти для сирного торта: для тіста на 8 коржів — 2 склянки цукру, 2 яйця, 2/3 чайної ложки соди, 2 пачки сиру (500 г), 2 склянки борошна, 1 склянка борошна на раскатку коржів; для крему — 1,5 склянки молока, 1,5 склянки цукру, 4 яйця, 6 чайних ложок крохмалю, 10 чайних ложок (трохи з гіркою) борошна, ягоди та фрукти для прикраси.

Для приготування торта змішуємо тісто з яєць, цукру, соди, сиру і борошна. Поділяємо тісто на 8 шматків. Кожен шматок розкладати на змазаний гарячий деко, розминаючи руками якомога тонше. Розкатані коржі випекати у попередньо нагрітій до 180-200 градусів духовці до золотистого кольору. Коржі зніміть і остудіть.

Для приготування крему цукор, яйця, борошно і крохмаль перемішайте, розбавте склянкою молока до утворення однорідної маси. Все влийте в кип'ячене молоко, прокип'ятіть, остудіть. Змастіть цим охолодженим кремом коржі. Верхній шар намажте кремом та разрівняйте. Потім беремо полуницю (можна узяти заморожену, але краще свіжу, гарніше виходить) і, порізав її вздовж, викладаємо у вигляді вісімки, так щоб у нас надалі вийшов напис 8 Березня. Букви робимо з нарізаного соломкою банана. Якщо залишилося вільне місце, то можна за таким же принципом намалювати квітку, використовуючи різні фрукти, тут як підкаже ваша фантазія. По краю нашого торта можна пустити бортик з часточок апельсина або мандарина. Для прикраси в хід можуть піти горіхи, фрукти, ягоди, шоколад, цукрова пудра, сухофрукти, або фігурки.
Торт готовий! Ура! Ура! Ура!

Смачного!
Ось і готова наша святкова вечеря до 8 Березня! Приємно провести час. І звичайно не завадять келих хорошого вина або шампанського, свічки і ваше кохання. Зі святом!

Оксана в 2009-10-28 15:31:32 коментує:
Думаю чоловікам у нагоді може стати ось цей сайт www.smack-house.info
Svetaplaneta в 2010-02-17 12:02:05 коментує:
Відпочинок до дня 8-го Березня!!! Подаруй коханій свято
ОВК «ЗАМОК», що в Трускавці пропонує провести свято 8 Березня у нас . ДоВвашої уваги: піша прогулянка містом, фотосесія з професійним фотографом , екскурсія на вибір, розважальна програма, святкова вечеря, тематично-прикрашений номер і багато-багато інших приємностей.

www.zamok-kurort.com.ua
0322765969
098 584 3458
Cвітлана


Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
31600 USD
Ford  - 2008 г.в Харьков, Ford - 2008 г.в
11900 USD
Ford  - 2005 г.в Винница, Ford - 2005 г.в
2500 USD
Opel Kadett - 1986 г.в Болехов, Opel Kadett - 1986 г.в
2800 USD
ЗАЗ 1103 Славута - 2004 г.в Харьков, ЗАЗ 1103 Славута - 2004 г.в
12500 USD
Toyota Camry - 2003 г.в Одесса, Toyota Camry - 2003 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Хотколд Магазин электротехники Hotcold
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"